PDA

View Full Version : sig help



Daman
07-16-2006, 01:34 PM
i uploaded a new sig but i cant get it to work can some one help?

this is what i put:
[SWF="http://img130.imageshack.us/my.php?image=3rdwf5.swf"][/here]

(where it ses here i put SWF)

Ash
07-16-2006, 07:52 PM
[SWF="http://img130.imageshack.us/my.php?image=3rdwf5.swf"]
http://img130.imageshack.us/my.php?image=3rdwf5.swf[/the swf tag]

d4rkst0n3
07-17-2006, 01:03 AM
http://img130.imageshack.us/my.php?image=3rdwf5.swf[/the swf tag]

You forgot to specify the width and height:

[swf="link.swf width=550 height=400"]link.swf

skara
06-05-2009, 06:08 PM
inb4lock .