PDA

View Full Version : Flash Vcam



Soloman
04-07-2008, 06:31 PM
Hey guys.

Im new as you can see from post count. But i have a flash v-cam what i tryied in flash 8 what worked fine. Now i have CS3 it doesnt seem to work, has anybody got a working v-cam for Flash CS3

Thanks in advanced :)

Covalence
04-07-2008, 06:34 PM
Use A.S 2.0

Soloman
04-07-2008, 06:38 PM
Oh right. Cheers for the help man

EDIT: Btw how would i add the 'black cinematic bars' to the v-cam?'

Kitsune
04-07-2008, 07:26 PM
Oh right. Cheers for the help man

EDIT: Btw how would i add the 'black cinematic bars' to the v-cam?'

You put them in yourself.

That's how.

Soloman
04-07-2008, 07:41 PM
I did try that. But it didnt seem to work.

Gavel
04-07-2008, 07:53 PM
I did try that. But it didnt seem to work.
http://www.stickpageportal.com/forums/showthread.php?t=78912

Soloman
04-08-2008, 05:17 AM
OK Thanks mate.

Apples
04-09-2008, 06:25 PM
OK Thanks mate.

Lol, your Australian.
Whats going on mate?
Nothing, just playing with my kangaroo.
Lololololo.

jaeta
04-21-2008, 02:47 PM
I've developed a vCam for CS3. Check it out at bryanheisey.com/blog/?p=1

Enjoy,
Bryan