PDA

View Full Version : Vista Not Playing TF2



MiniMan
04-09-2008, 11:06 PM
Alright, so I try to play gmod and it says its starting, window goes away...nothing happens other than some windows firewall shit. I unblock it, disable the firewall and try again...nothing. I restart my computer. I try to run TF2. The intro movie plays in a window version, not really a window but it isn't fullscreen which is weird. After it the area just turns white...nothing happens so I click inside the box (Even though my mouse just dissapears inside of it) and nothing happens, the window closes and TF2 doesn't run.

Any suggestions? It's all downloaded, updated and everything.

Krob
04-09-2008, 11:16 PM
http://www.stickpageportal.com/forums/showthread.php?t=83067.


*Cough*

Cereal Man
04-09-2008, 11:19 PM
"And now, what have you done, Miniman?"

...

"Spazz, put your hand down and please explain to the class what he has done wrong."

"Ma'am, I seen him do it, ma'am. He be switchin' his OS so he kuld get dat DirectX 10."

"Very good Spazz, and what where the repercussions?"

"Re... re... reeeee..."

"Sound it out"

"Reee... repercussions. REPERCUSSIONS! The repercussions were 'dat, he ****in' shitted up his computa', aaaaaand, now he's be royally bum-****ed."

MiniMan
04-09-2008, 11:26 PM
Maybe I should try to install the video drivers?

:p

Cereal Man
04-09-2008, 11:32 PM
Whatever floats Vista's boat.

2-D
04-09-2008, 11:50 PM
Maybe I should try to install the video drivers?

:p

as you should do with any OS, it isn't vistas problem..

I've played every game flawlessly so far, and I installed off the exact same disk you did.


also, protip: don't ask for help on stickpage forums, unless it has something to do with animation.


not having your latest drivers is also probably why you cant run Aero

MiniMan
04-09-2008, 11:59 PM
It was, god damn it's sexy.

Cereal Man
04-10-2008, 12:08 AM
Saying 'No u' right now would be slightly awkward.

Yet satisfying.

SO...


NO U.

Kitsune
04-10-2008, 12:12 AM
"And now, what have you done, Miniman?"

...

"Spazz, put your hand down and please explain to the class what he has done wrong."

"Ma'am, I seen him do it, ma'am. He be switchin' his OS so he kuld get dat DirectX 10."

"Very good Spazz, and what where the repercussions?"

"Re... re... reeeee..."

"Sound it out"

"Reee... repercussions. REPERCUSSIONS! The repercussions were 'dat, he ****in' shitted up his computa', aaaaaand, now he's be royally bum-****ed."

So you think every Vista has problems like this this just because it's vista, and no other problems that could've possibly happened to his computer to cause these problems?

2-D
04-10-2008, 12:18 AM
this happens on any windows OS if you don't install ****ing drivers, it isn't vistas fault.

Fringo
04-10-2008, 12:45 AM
I can play those games no problem on vista.

Stop hating.

2-D
04-10-2008, 12:52 AM
read the thread before posting shego

Fringo
04-10-2008, 01:06 AM
Fringho
Failgo
Shego?

Uh, yah.

Scarecrow
04-10-2008, 03:19 AM
it's what you get for using vista in the first place

god (me) hates vista

2-D
04-10-2008, 08:33 PM
LOOK FAGS, IT WASN'T ****ING VISTAS PROBLEM, IT WOULD HAVE HAPPENED ON ANY ****ING COMPUTER THAT DIDNT HAVE THEIR DRIVERS INSTALLED YOU ****ING COCK SUCKERSz

MiniMan
04-10-2008, 08:50 PM
Oh No, But It's So Much Easier To Bash Vista!