PDA

View Full Version : Double framing



Puddles1000
04-26-2008, 09:49 AM
So when i go to look at a collab it says 24 fps only. Now i am not a noob, then it says OR animate at 12 fps and double frame. So animating at 12 fps and double framing at 24 wouldnt it be just like 12 fps???

Shanto
04-26-2008, 09:51 AM
Look, man.

People really don't care about the FPS, but they have to set one, because you cant put different FPS's together. So yes, it would be 24 FPS, but animating like 12 FPS.

BTW, wrong section.

Aycaramba
04-26-2008, 09:52 AM
No, he means animate at 12 fps, then when you are done, doubleframe the whole animation and set it at 24 fps.
Also, wrong section.

Edit: Damn shanto posted before me.

Etch
04-26-2008, 11:12 AM
Omg, that would take forever to do it that way. Everytime you animate a part, just hit f6 and hit f7 to go to a new blank frame.

Aycaramba
04-26-2008, 11:39 AM
nope, it wouldnt.
it takes like 10 minutes to do that if the movie is 250 frames long.
if you use the F5 button.

Ssjbryando
04-26-2008, 12:01 PM
So when i go to look at a collab it says 24 fps only. Now i am not a noob, then it says OR animate at 12 fps and double frame. So animating at 12 fps and double framing at 24 wouldnt it be just like 12 fps???

of course it wouldnt just look like 12 fps. lol.. Your double framing it lol, meaning double of 12 = 24 :P Orb, ALOT double frame T_T nick only doubles and triple frames. But there are differenses I guess. since it seems weirder.

Etch
04-26-2008, 12:32 PM
What's 24 divided by 2?





















12

Ichimaruu
04-26-2008, 01:25 PM
I like ur sig orb xD

But yah offtopic because there isnt much to talk about now xD

Puddles1000
04-26-2008, 03:41 PM
Yea wtf is that? Flying fishperson?

Jkyiij
04-26-2008, 04:55 PM
Its Cloverfield i think...

Deathwish
04-26-2008, 05:46 PM
Moved to Gen help.

Omega
04-26-2008, 07:30 PM
So when i go to look at a collab it says 24 fps only. Now i am not a noob, then it says OR animate at 12 fps and double frame. So animating at 12 fps and double framing at 24 wouldnt it be just like 12 fps???

Yes.

Question's been answered. Lock now.