PDA

View Full Version : can't login



MrSticky
10-15-2012, 03:10 PM
any1 else having this problem?

Lian Avenant
10-16-2012, 02:16 PM
not exactly...but similiar...

I logg in, click "play match", then i choose "order", and then it just keeps loading.... and loading... and loading.... ect.

Dracus94
10-16-2012, 09:17 PM
Be more descriptiveeeeee.
>.>

rubiks
10-17-2012, 04:37 PM
Do I need to re-register for Beta? My Alpha username is still in use it seems when I try to re-enter...

No option to just sign on at:
http://www.stickempires.com/

Any help?

Mental
10-17-2012, 05:59 PM
you need to talk stone to let, only beta testers can play

cowboy bodacious
10-17-2012, 06:39 PM
i have the same problem it wont show the play now button

Tecness2
10-18-2012, 01:25 AM
you need to talk stone to let, only beta testers can play
Please, don't say something like that unless you're entirely sure. Btw, that's not true.
There is current a problem with the password given to you with "forgot my password!" function. Next time I speak to Crazy Jay, I'll ask him about it.

colbytw
10-18-2012, 03:15 PM
i dont get how when i click on play now it gives the choice of registering but i dont have a choice of playing the game, they must be updating it or something