PDA

View Full Version : How to get Magikill?



alien1657
11-04-2012, 11:43 PM
The Magikill are locked when I start the game. How do I get them?

300noob
11-05-2012, 12:08 AM
what you mean? you mean the turtorial? then of course it will not unlock.
if ya in battle with other players, maybe ya having a glitch, don't have enough population, gold, mana...depend.

Dracus94
11-05-2012, 03:20 PM
They're locked in the tutorial.

Ninjastripy
11-06-2012, 01:04 PM
Do you mean chaos? You have to buy them with real money.

alien1657
11-10-2012, 12:39 AM
No, they seem to be locked when I do matchingmaking. I'll check though.

alien1657
11-12-2012, 10:49 PM
Whoops. They just have a lock symbol in front of them. :P

Ortex
11-15-2012, 06:49 PM
Okay for tuts you can only use. Swordwraiths and archers and miners... If its locked in battle, apparently you don't have 500 gold and 500 mana.