PDA

View Full Version : Reset win/loss and rating option?



DragonFrost
01-21-2013, 07:31 PM
Should the developpers implement a button that erases your record (win/losses and rating), so people who mess up dont have to start a new account? But obviously, make it have a security thing so you cant accidently reset it. Also, should it be limited to people with a certain amount of matches played and under/over? Or everyone can use it whenever they want?

Bladed Fire
01-21-2013, 07:32 PM
Lol, what are you doing here? Why do you want to erase your record? Alot of lag outs? Why start a new account? Just use the account to win back ratings, like me.

FailingAtFailing
01-21-2013, 07:34 PM
But that isn't fair, high ranking people are then sent to rank 1200 where they rape everyone.

DragonFrost
01-21-2013, 07:56 PM
True, but so is making a new account.
@bladedfire: I want to get a really good record on the new account (like, no losses or something), i dont really care about rating.

m0ntana
01-21-2013, 08:05 PM
Also, you need a different email each time you make a new account.

WyzDM
01-21-2013, 08:50 PM
Also, you need a different email each time you make a new account.

But that's easy.

I don't even know how many emails I've made...

DragonFrost
01-22-2013, 07:24 AM
I have a bunch, but I always forget the password :P

ShadowyWhisper
01-23-2013, 05:51 PM
Umm... sorry to mention it but I do that with this account by making NEW accounts.

Juice Box
01-26-2013, 02:29 AM
Why can't you just not lose points from losing?

That way, the people who've played a lot of games can be distinguishable from the newcomers that act pro because they spam Swordwrath.

ShadowyWhisper
01-26-2013, 07:48 AM
Well, Azxc spammed SwordWrath and got into the Top 50.

_Ai_
01-26-2013, 07:56 AM
Well, Azxc spammed SwordWrath and got into the Top 50.

True.
But he is more pro than noobs