PDA

View Full Version : Tips on how to stay on TOP 100



Usman
03-05-2013, 03:16 AM
Woo Hoo!! I am very happy to get in top 100 and I want u all to give me some tips bcz u all experienced and maybe knowing some good tips for me to progress on top 100 and stay in it.

Azxc
03-05-2013, 05:20 AM
Congratulation and good luck, the tip is, be pro.... jk
you can stay on TZ chat, and there are lots of top members there, ask them to train you in friendly matches :3
you will be more stronger

TZ chat: http://teamzenith.enjin.com/chat
WzyDm will be there :D

Tecness2
03-05-2013, 06:11 AM
Tips: Be good at the game.

DragonFrost
03-05-2013, 06:53 AM
Tip: copy some pro's strategy XD

Usman
03-05-2013, 07:01 AM
Thanks for tips and the link for TZ chat is good, I will ceck it and frost ur right lolz, copy some pro's strategy.

_Ai_
03-05-2013, 09:00 AM
Tip : Dont lose.

Now we stahp, and give proper answers.

WheresMyCheetos
03-05-2013, 01:37 PM
Tip: if he giant mass copy him

ShadowyWhisper
03-05-2013, 01:41 PM
Alright! Just... um...

Actually copying somebody's strategy doesn't work, because there's many variables to any strategy. For example, if you see your opponent is turtling, then you get Archidon behind Spearton, etc. But if he's massing Giants, and you still do that... well you know the answer.

Make up your own strategy. Put parts to it. Start with 1 miner/2 Swords, 2 miners/1 Sword, etc. If you're not good at kiting, I don't recommend the Archidon.

jli
03-05-2013, 01:42 PM
Alright! Just... um...

Actually copying somebody's strategy doesn't work, because there's many variables to any strategy. For example, if you see your opponent is turtling, then you get Archidon behind Spearton, etc. But if he's massing Giants, and you still do that... well you know the answer.

Make up your own strategy. Put parts to it. Start with 1 miner/2 Swords, 2 miners/1 Sword, etc. If you're not good at kiting, I don't recommend the Archidon.

Agreed, except for the Archidon part. If you're not good at kiting, learn to be good at kiting. It is too vital a skill to not have.

ShadowyWhisper
03-05-2013, 01:45 PM
I suck at kiting. I just can't do it. I press Defend/Attack to kite, not sure how well that works against Swords. I never open with an Archidon, and I lost 19 games consecutively on my Alternative account (not the actual username) while using Archidon start. I was pretty good at Giant Massing, but they added a bunch of updates so it doesn't work anymore...

jli
03-05-2013, 01:46 PM
I suck at kiting. I just can't do it. I press Defend/Attack to kite, not sure how well that works against Swords. I never open with an Archidon, and I lost 19 games consecutively on my Alternative account (not the actual username) while using Archidon start. I was pretty good at Giant Massing, but they added a bunch of updates so it doesn't work anymore...

Defend/Attack? You mean, the buttons on the middle of the bottom of the screen?

ShadowyWhisper
03-05-2013, 02:55 PM
Yes.

jli
03-05-2013, 03:37 PM
Oh. Well of course you can't kite that way!

Here's how you're supposed to kite:
1. Select your archer using left click
2. Use right click to make your archer retreat away from the attacking unit
3. When you see that the archer is done reloading, press "S" (the Stand command). The archer will stop moving and fire it's just loaded arrow.
4. Use right click again to continue your retreat, and repeat this process.

ShadowyWhisper
03-05-2013, 04:58 PM
Oh. The best kiter, Fr0st, uses the Garrison button, right Fr0st?

DragonFrost
03-05-2013, 08:30 PM
Oh. The best kiter, Fr0st, uses the Garrison button, right Fr0st?

Yep. It actually works :p

jli
03-05-2013, 08:46 PM
o.O Wait seriously? You mean like, hotkey "G", or the arrow-shaped button?

uberman
03-05-2013, 11:19 PM
When I kite archers (not much, as I play chaos) I just select the archer(s) and right click a suitable distance from my foe. The archer will run to that point then turn and fire. Then right click a new point, more distant from the foe, and keep repeating.

_Ai_
03-05-2013, 11:47 PM
Defend/Attack? You mean, the buttons on the middle of the bottom of the screen?

Who the hell does that anymore?

Use the shortcut buttons, they are made for a reason.

ShadowyWhisper
03-06-2013, 01:31 PM
On my MacBook, the hotkeys (command + key) it closes the window.

jli
03-06-2013, 01:59 PM
On my MacBook, the hotkeys (command + key) it closes the window.

...That's not how you use them. You just press the key, you don't need to press the command button.

Usman
03-13-2013, 04:31 AM
aren't u all out of topic