StickPage Spring Animation Competition - For Glory: eSports - $5,000 in prizes, 15 placements, $1,500 first prize!
BEGINNER'S StickPage Spring Animation Competition - Unconventional Weapons - $1,000 in prizes!
Tab Content
No More Results

587 Visitor Messages

  1. View Conversation
    do you finish wave 3 entry andrew?i finished the mage(sorceror?)part.
  2. View Conversation
    Oo, aku php-in Richard juga lah
  3. View Conversation
    Knp ?
  4. View Conversation
    Oi, kau nanti ke go?
  5. View Conversation
    Yo Ndrew. Excel kenapa keluar dari clan? Keloyalannya sudah agak diragukan sejak dia keluar Crown :/ Eh, bener
  6. View Conversation
    Kagak tuh :v waktu kecil sih, sekarang gak lagi (apalagi drama-drama Korea gitu2, aduh anti banget euy XP).
    Oh iye yang SMP belom yah? Mangat deh kalo gitu 9'o'9 tapi kasian tuh si captain4dji, agak mengharapkan keaktifan kalian wkwkwk
  7. View Conversation
    Hamba sangat menghargai utusan Ananda, untuk meninggalkan tempat ini. *kutipan sinetron sejarah gak jelas* XD
    Eh Ndrew, nunggu-nunggu apa sih 8 Mei itu? Lama banget perasaan ._.
  8. View Conversation
    we >< kasih swfnya dong di fb XD
  9. View Conversation
    Bukan kemampuan terbaikku sih jujur, soalnya di Sketchbook Mobile yang gratis, layernya cuman 3 :c Ya udah lah ya ^^
    Siip, kau juga :3
    Tuanku, janganlah kau merendah *ciaaah XDD*
  10. View Conversation
    Waah syukurlaah, usahaku tak sia-sia ;u; yah, sibuk nyari kerjaan buat acara-acara kepanitiaan kampus biar gak gabut semester depannya, terus lagi bulan UTS niih
    Wees, hamba dengan senang hati bakal nungguin doong :3 Good luck to both of you.
Showing Visitor Messages 31 to 40 of 587
Page 4 of 59 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
Page 4 of 59 FirstFirst 123456781454 ... LastLast
About Andrewgho

Basic Information

Date of Birth
November 14
About Andrewgho
Location:
Pekanbaru, Indonesia
Interests:
reading biological books, animating
Occupation:
student

Signature


Spoiler for Stuff:

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,144
Posts Per Day
0.54
Visitor Messages
Total Messages
587
Most Recent Message
12-24-2015 05:50 AM
General Information
Last Activity
08-12-2016 06:40 AM
Join Date
11-30-2013
Referrals
0

84 Friends

  1. acutelatios acutelatios is offline

    The Cutest Latios

    • Send a message via Skype™ to acutelatios
    acutelatios
  2. Ajazel Ajazel is offline

    Taste your Nightmare

    Ajazel
  3. Alpha Niner Delta Alpha Niner Delta is offline

    The Paladin of The Good

    Alpha Niner Delta
  4. angelrobot angelrobot is offline

    call me A.R

    • Send a message via Skype™ to angelrobot
    angelrobot
  5. Anime Vishal Anime Vishal is offline

    senior member

    Anime Vishal
  6. Arch-Angel Arch-Angel is offline

    Artist/Animator

    • Send a message via Skype™ to Arch-Angel
    Arch-Angel
  7. Azure Azure is offline

    Skull Enforcer

    • Send a message via Skype™ to Azure
    Azure
  8. Berry Berry is offline

    Masochistic Sadist

    • Send a message via Skype™ to Berry
    Berry
  9. Camila Camila is offline

    Police Girl

    Camila
  10. captain4dji captain4dji is offline

    Senior Member

    captain4dji
Showing Friends 1 to 10 of 84
Page 1 of 9 12345 ... LastLast