StickPage Spring Animation Competition - For Glory: eSports - $5,000 in prizes, 15 placements, $1,500 first prize!
BEGINNER'S StickPage Spring Animation Competition - Unconventional Weapons - $1,000 in prizes!
Tab Content
No More Results

587 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Sebagai permohonan terima kasih karena udah bikin supporter sigku, I proudly present Tricio : http://i.imgur.com/wh8w8hk.png
    Hope ya like it :9
  2. View Conversation
    Sekolah cuk
  3. Yo can i support your clan?
  4. View Conversation
    Partnya yang buat Endless Showdown itu keren bangeett X3 Tapi nampaknya dia emang lebih milih bikin part buat collab ya..
    Santaai, maaf juga ya telat bales..
  5. View Conversation
    maybe
  6. View Conversation
    Yaak salah satu keputusan terbaik XD Tapi dia kayaknya gak ikut GTL ya?
    Ehem, siapa yaa? Gak ah, rahasia dong :P
  7. View Conversation
    Satu lagi animator lokal bin amazing di situ tuh :v Lama2 gaet Opal juga lo ya haha, selamaat ;P
    Baik2 juga, lumayan libur sehari, plus besok kuliah siang jadi rada nyantai dikit bisa kali ya XD
    Oooh wkwk kirain XP
  8. View Conversation
    Hoy, 'pa kabar Cell Clan Leader? :v
    Tau gak kemarin ada free Premium Membership dari DeviantArt? Lumayan tuh fitur-fiturnya, walaupun sehari sih -.- dan dodolnya ane baru ngasih tau sekarang duh XP
  9. View Conversation
    Ga jadi deh ngepost-nya, gue gayakin sama kata2 gue sendiri..
    Kalo mikir sendiri gue juga bete jadinya. Mending belajar -n-
  10. View Conversation
    no prob. my bro !
Showing Visitor Messages 41 to 50 of 587
Page 5 of 59 FirstFirst 1234567891555 ... LastLast
Page 5 of 59 FirstFirst 1234567891555 ... LastLast
About Andrewgho

Basic Information

Date of Birth
November 14
About Andrewgho
Location:
Pekanbaru, Indonesia
Interests:
reading biological books, animating
Occupation:
student

Signature


Spoiler for Stuff:

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,144
Posts Per Day
0.54
Visitor Messages
Total Messages
587
Most Recent Message
12-24-2015 05:50 AM
General Information
Last Activity
08-12-2016 06:40 AM
Join Date
11-30-2013
Referrals
0

84 Friends

  1. acutelatios acutelatios is offline

    The Cutest Latios

    • Send a message via Skype™ to acutelatios
    acutelatios
  2. Ajazel Ajazel is offline

    Taste your Nightmare

    Ajazel
  3. Alpha Niner Delta Alpha Niner Delta is offline

    The Paladin of The Good

    Alpha Niner Delta
  4. angelrobot angelrobot is offline

    call me A.R

    • Send a message via Skype™ to angelrobot
    angelrobot
  5. Anime Vishal Anime Vishal is offline

    senior member

    Anime Vishal
  6. Arch-Angel Arch-Angel is offline

    Artist/Animator

    • Send a message via Skype™ to Arch-Angel
    Arch-Angel
  7. Azure Azure is offline

    Skull Enforcer

    • Send a message via Skype™ to Azure
    Azure
  8. Berry Berry is offline

    Masochistic Sadist

    • Send a message via Skype™ to Berry
    Berry
  9. Camila Camila is offline

    Police Girl

    Camila
  10. captain4dji captain4dji is offline

    Senior Member

    captain4dji
Showing Friends 1 to 10 of 84
Page 1 of 9 12345 ... LastLast